Hoeveel onder ons voelen zich in een optimale conditie? Enkele kleine veranderingen aan de manier van trainen en aan onze voedingsgewoonten kunnen onze levenskwaliteit een duidelijke positieve wending geven. Trainen met een Personal Trainer staat garant voor een leuke en veilige trainingsbeleving en zorgt voor het aanleren van een levensnoodzakelijke gezondheidsattitude. Zoek je professioneel advies, contacteer ons! Wij helpen je graag bij het verhogen van jouw levenskwaliteit.

 

personal_training

 


Wat houdt Personal Training in?

Personal Training is een uur van fysieke training met één klant en één trainer. Een groepje van twee of drie is eveneens een optie. Doel is om de trainingstijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken om de klant zo snel mogelijk zijn doelstellingen te laten bereiken: van afslanken, herstel na een operatie tot werken aan een betere conditie.

De Personal Trainer past zich aan uw behoeften en wensen aan, hij is flexibel en laat u op een gezonde manier uw sportieve grenzen verkennen en uiteindelijk ook verleggen. Veel van de oefeningen die uw Personal Trainer u aanleert, kan u ook veilig thuis uitvoeren. Zo werkt u continu aan uw lichaam en bereikt u al na een korte periode resultaat. Vergeet niet dat communicatie belangrijk is, wanneer u werkt met een Personal Trainer. U moet hem of haar duidelijk uitleggen waar uw sportieve doelstellingen liggen.

Zes redenen waarom je kan overwegen om met een Personal Trainer samen te werken:

  1. Je ziet weinig resultaat: Je bent al enkele weken/maanden aan het sporten maar zonder zichtbaar resultaat. Op zo’n moment kan een Personal Trainer nuttig zijn: hij kan je sportieve programma bekijken en bijsturen waar nodig.
  2. Je weet niet waar je moet beginnen als je beslist hebt om te starten met sporten: Starten met sporten kan voor een beginnende sporter heel overweldigend zijn. Een Personal Trainer kan je helpen met de samenstelling van het juiste programma voor jou.
  3. Je bent uitgekeken op de oefeningen die je al enkele jaren doet: afwisseling in je oefeningen kan wonderen doen. Een Personal Trainer kan je hierbij helpen. Hij kan je laten kennismaken met nieuwe oefeningen.
  4. Je wilt graag uitgedaagd worden: Als je van jezelf weet dat je je oefeningen wel uitvoert, maar dat je beter kan, dan kan een Personal Trainer misschien wel de juiste stok achter de deur zijn. Een Personal Trainer kan je helpen je grenzen te verleggen.
  5. Je wilt leren op jezelf te trainen: Een Personal Trainer kan je veel over je lichaam en je spieren leren. Enkele sessies kunnen al volstaan om daarna zelf met allerhande oefeningen aan de slag te gaan.
  6. Je wilt graag begeleiding terwijl je sport: Je bent een sportief beestje, maar je wilt gewoon graag iemand die naast je staat terwijl je aan de slag bent, iemand die je bijstuurt, motiveert.

Wie trainen we?

We trainen en begeleiden mensen van alle leeftijden en niveaus: van drukbezette mensen tot (top)sporters, van huisvrouwen tot modellen. Daarnaast kunnen we u ook de gepaste revalidatie aanbieden na ziekte of (sport)letsel.

Waar leveren we onze service?

Trainen kan bij ons in het fitnesscentrum of bij u thuis, in functie van jouw agenda en die van onze trainer.

 

Wat kost 1 on 1 Personal training?

1 sessie: €50

10 sessies: €450

20 sessies: €800

2 on 1 PT

1 sessie: €65

10 sessies: 600

20 sessies: 1100€