personal_training

Het fitnesscentrum staat open voor elke sport(st)er, van beginneling tot geroutineerde ancien. Bij fitness komt meer kijken dan gewoon een gewichtje heffen hier en de benen strekken daar. Het is belangrijk dat elke oefening correct wordt uitgevoerd en dat ieder op zijn of haar eigen tempo traint. Een sportschema kan helpen om een doel te bereiken en om grip te krijgen op een oefening, om conditie op te bouwen en geleidelijk aan je lichaam te zien veranderen.

De coaches, lichamelijke opvoeding en personal coach van opleiding, lopen elke dag rond in de zaal om nauwlettend toe te zien op de correcte uitvoering van de oefeningen en waar nodig bij te sturen. Wie dat wenst, kan bij hen terecht voor het opstellen van een uitgebreid sportschema. Deze dienst is volledig GRATIS.

Het is de coaches doelstelling om samen met jullie op zoek te gaan naar de trainings- en opvolgingsschema’s die jullie beter, fitter en sterker maken. Maak een afspraak aan de balie en zij helpen jou verder. Stel vragen, geef je wensen door en ze maken een schema op jouw maat.