actievdmaand-1024x324

Mensen gaan naar een fitnesscentrum om heel uiteenlopende redenen: fit worden, uithouding verbeteren, krachttraining, gewichtscontrole, revalidatietraining, het ontwikkelen van meer spiermassa of als complementaire fysieke training om beter te presteren in de eigen (specifieke) sport. Het kan allemaal! En helemaal afhankelijk van je eigen behoefte.

Hoe werkt het fitnessgedeelte bij Lifestyle? Of je nu een ervaren sport(st)er bent of een beginneling, we starten altijd met het bespreken van jouw objectieven. Waar wil je sportief staan binnen 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar? Nadat we jouw wensen in kaart hebben gebracht, stippelen we een fitnessparcours volledig op jouw maat uit.

Op tijdstippen die jou passen, leren we je dan alle oefeningen van het schema aan. Aarzel nooit om een oefening meermaals te laten uitleggen. Het is essentieel dat je de toestellen zo optimaal mogelijk gebruikt. Niemand is gebaat bij een letsel. In onze zaal is er altijd iemand ter beschikking om jouw vragen te beantwoorden. Maak daar zeker gebruik van! We zijn er om je te helpen.

Na enkele weken bespreken we je progressie en bekijken we opnieuw je trainingsschema. We vullen het aan met nieuwe oefeningen om je doelstellingen te bereiken. En zo gaan we verder tot je tevreden bent.

Voel je nooit geremd om ons fitnesscentrum binnen te stappen. Wij helpen iedereen graag verder.

 

  • Cardio zone met de nieuwste Lifefitness toestellen (loopbanden, fietsen, steps, crosstrainers).
  • Kracht zone met de nieuwste Technogym selection line toestellen
  • Functionele zone ideaal om een circuittraining te doen
  • Stretching- en buikspier zone onmisbaar bij een goede training.
  • Advies, begeleiding, motivatie en fun in een familiale en sociale sfeer, daar staan we voor!